YACCO - маслата на световните рекорди. Качество проверено в състезания на ръба на предела. Избора на настоящите професионалисти!

Компанията YACCO е официален доставчик на масла за вграждане в Aixam / MEGA автомобилите

axiam-mega

Основана през 1983 г., Френската автомобилна групата Aixam Mega S.A.S. е специализирана в производството на компактни превозни средства. Разполага с две високотехнологични фабрики, разположена в регионa Rh?ne-Alpes във Франция.

Производството на Aixam Mega S.A.S. включва превозни средства, оборудвани с електрически и дизелови агрегати. Компанията има ежегодна продукция от около 15000 бройки годишно. Леките автомобили се продават под бранда Axiam, а комерсиалният транспорт – под Mega. Дилърската мрежа на марките Aixam Mega включва около 600  центрове на компанията, разположени във Франция, Европа и Северна Америка.

Така например Mega е разработила широка гама от двигатели които се характеризират с много ниска консумация на гориво, а така също и емисиите са в най-ниските нива за категорията. Mega доказва лидерството си с 77.9 g/km като нивата на CO2 са намалени с 37%, в сравнение със средните стойност от 125 g/km установени от Европейският парламент.

Благодарение на партньорството си с Aixam Mega, продукцията на YACCO е представена в 120 дилърски центъра Aixam Mega във Франция.