YACCO - маслата на световните рекорди. Качество проверено в състезания на ръба на предела. Избора на настоящите професионалисти!

Искам да бъда Дистрибутор

Вносителя за България фирма Герад ООД търси партньори, които са заинтересовани да предлагат на клиентите в изградената тяхна мрежа продуктите на YACCO. В зависимост от това дали в населеното място има Представител, ще се обсъдят възможности за сътрудничество с него или директно с Централата на YACCO в Пловдив.

Добре дошли в официалният сайт на компанията YACCO в Бълагрия!

YACCO е френски производител на автомобилни масла от1919г и компанията предлага пълна гама висококачествени масла и смазочни продукти премиум-клас.

Почти със 100 годишна традиция, с най-качествени продукти, произведени изключително в собствен завод във Франция, съответстващи на стандарта ISO 9001 : 2008 система за управление на качеството, с експорт от над 50 страни по света, от края на миналият век маслата YACCO са достъпни и в България.

Ние отговорно се отнасяме към качеството на произведената продукция: нашите масла се транспортират в собствени опаковки и над 2500 сервиза в Европа избраха продуктите на YACCO за гаранционно и след гаранционно обслужване.

Безусловно, успешното и стабилно развитие е невъзможно без надеждни партньори – затова ние сме заинтересовани от дългосрочно и взаимоизгодно сътрудничество. За да предложим на нашите клиенти високо ниво на качество и обслужване, имаме селективен подход към избора на партньори, като предлагаме прозрачни и взаимно изгодни условия за бизнеса, като гарантираме най-добрите цени и най-високото ниво на подкрепа.

Ние търсим регионални Дистрибутори, които имат икономически интерес, да предлагат на своите клиенти най-високо качество продуктите с официални одобрения от автомибило-производителите. Предлаганата гама е с най-високо качество и окомплектована с лист за техническа безопасност на български. Доставката на продуктите до Вашият склад е отговорност на вносителя за България, което е гаранция за автентичността и произхода на предлаганите смазки и добавки.

Опирайки се на нашият опит, сме уверени, че сътрудничество с YACCO е ползотворен и интересен бизнес, с който се гордеем!

По въпроси свързани с покупка на едро моля свържете се с фирма «Герад ООД» - генерален вносител на компанията YACCO за България.

С уважение,
Паскал Фремонт
Ръководител експорт и продажби на YACCO SAS