YACCO - маслата на световните рекорди. Качество проверено в състезания на ръба на предела. Избора на настоящите професионалисти!

Мисия

Говорейки за мисията на YACCO, ние оставаме верни на себе си - е казал основателят на компанията, Жан Динтияк в началото на миналия век: "Сега, в началото на голямата автомобилна ера, която ще промени представите ни за света, ние сме готови да положим всички усилия, за да може името на компанията и нашите продукти да станат синоним на качество и надеждност за години напред."

mission1

Почти 100 години по-късно, ние продължаваме стриктно да отговаряме на принципите, установени от основателя на компанията, предлагаща надеждни и висококачествени решения за най-строгите изисквания на автомобилната индустрия.

manufacture2

Тези думи се проявяват в нашите продукти. В YACCO гамата ще намерите най-съвременните двигателни масла, получили официално одобрение от автомобило-производителите. Ние създаваме продукти, които отговарят на най-новите тенденции в автомобилостроенето - горивоспестяващи масла (най-новите продукти на YACCO са от вискозитетни класове SAE 0WXX), запазвайки качествата си в периода на експлоатация - отражение на тенденциите в последните години да се потребяват нисковискозни моторни масла, предназначени за удължени интервали на смяна. Racing гамата GALAXIE с безкомпромисно качество и профилирана за състезателните автомобили също е част с която се гордеем.

Почти 100 години компанията, която се превърна през годините в култова марка, остава вярна на стремежите на своите основатели...

Свързана информация към раздела Мисия:
Компания
История
Производство
Как създаваме YACCO
Клиенти на компанията