YACCO - маслата на световните рекорди. Качество проверено в състезания на ръба на предела. Избора на настоящите професионалисти!

Компания YACCO

флаг Yacco

Предимствата на YACCO ....   

Френската компания YACCO е основана през 1919 година от Жан Динтияк, един от пионерите започнали процеса на добавяне на присадки към базовото масло с цел подобряването му. Участието в научни тестове и автомобилни състезания, съчетано с технологичните успехи, е допринесло за утвърждаването на името YACCO през годините. Повечето от световните си рекорди YACCO постига в сътрудничество със Ситроен, като общо 522 световни рекорда са регистрирани на името на компанията от 1931 година досега. Един от най-престижните е пробег от 300 000 км на овална писта без смяна на маслото, а последният е постигнат през септември 2006 година от Венсан Перо (Vincent Perrot), който достигнал скорост от 530,69 км/ч за 250 метра отсечка със старт от място.

Като главна отличителна черта за запазване на най-високо ниво на качеството през годините е фактът, че YACCO се произвежда само във Франция, в завода на компанията в Saint Pierre Les Elbeuf. По този начин YACCO гарантира, че продуктите, които се продават в която и да е страна, имат един и същи произход, качество и стикер: Fabrique en FRANCE. YACCO прецизно избира суровините си и категорично не рециклира масла. Продуктите се произвеждат по предварителна заявка. В този смисъл може да се твърди, че маслата с марката YACCO са бутикови. Тях няма да ги намерите по бензиностанциите или в големите хипермаркети, а само в специализирани магазини за масла и сервизи, където работят професионалисти.

ГЕРАД ООД от 2007г е Генерален представител на YACCO за България и предлага на пазара гамата за автомобили, тежкотоварен транспорт, мотоциклети, трансмисии, антифризи, спирачна течност, различни по вид добавки, хидравлични, аграрни, авиационни и морски масла.

YACCO работи в тясно сътрудничество с едни от най-големите световни производители като: BMW, Daimler-Chrysler, Peugeot, Citro?n, Renault, Nissan, Porsche, Audi, VW, Seat, Skoda, FIAT, Ford, GM/Opel, Volvo, Subaru, KIA, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Jaguar, Land Rover, MAN, Mercedes-Benz trucks, Scania, DAF, Iveco, Volvo trucks и др.

С постоянни проучвания и усилени лабораторни изследвания са разработени и най-новите специфични масла на компанията, които ще ги откриете в секцията Продукти.

Компанията YACCO е един и от участниците на ATIEL – Организация на производителите на масла, съответстващи на европейските стандарти по ACEA. Пълният списък на членовете е достъпен на (www.atiel.eu)

Като неразделна част е съпричастността на компанията към спорта: тя е официален партньор на Френската федерация по автомобилен спорт (FFSA) и е представлявана от свой собствен TEAM YACCO – няколкократен победител на шампионата на Франция по рали и рали-крос, в т.ч. победител на Френският шампионат по рали през 2013 г.

YACCO - това е марка с близо 100 годишна традиция и история, като през всички тези години се е стремяла да използва постиженията на най-новите технологии, да бъде символ на спортни рекорди, и да произвежда продукти с безупречни качества...

Книга Yacco

Колко други други марки произвеждащи масла познавате, за които са написани книги?...

Каним Ви да се върнем назад в далечната 1933г и да станете съпричастни на заснетия с черно-бяла камера световен рекорд, който не е подобрен и до наши дни - изминаването на внушителните 300 000 км http://yacco-bulgaria.com/company/history.html

Свързана информация към раздела Компания:
История
Мисия
Производство
Как създаваме YACCO
Клиенти на компанията